Becali:M-am aliat cu PDL la locale. L-am susţinut pe Negoiţă la Primărie, dar nu el va fi candidatul

Preşedintele PNG George Becali, a declarat sâmbătă că, deşi susţinuse nominalizarea lui Liviu Negoiţă pentru primăria Capitalei, opţiunea PDL a fost alta, iar formaţiunea sa o va susţine, pentru că a decis să se alieze cu liberal-democraţii în alegerile pentru Bucureşti.

609 afișări
Imaginea articolului Becali:M-am aliat cu PDL la locale. L-am susţinut pe Negoiţă la Primărie, dar nu el va fi candidatul

Becali:M-am aliat cu PDL la locale. L-am susţinut pe Negoiţă la Primărie, dar nu el va fi candidatul (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Becali a făcut aceste declaraţii la sediul PDL Bucureşti, unde a avut o întâlnire cu vicepreşedintele PDL Elena Udrea, care a durat mai mult de o oră.

"Am intrat deja într-o coaliţie la Capitală, cu organizaţia Bucureşti. Dacă este surpriză şi aşa au hotărât aliaţii mei nu pot să spun. Nu mai pot să fiu chiar Becali ăla pe care îl ştiaţi până acum, pentru că nu mai sunt eu comandantul”, a spus europarlamentarul.

El a precizat că ştie cine va fi candidatul PDL la Primăria Generală şi a subliniat că este o altă persoană decât aceea pe care o dorise el.

"Eu ştiu cine este. Eu am avut o altă opţiune, tot din PDL, dar... Eu vă pot spune ce opţiune am avut eu. Nu vă pot spune surpriza de care a zis doamna Udrea. Opţiunea mea a fost Negoiţă. Dar se pare că e o persoană care stă mai bine în sondaje decât Negoiţă. Este membru PDL, chiar un membru marcant", a spus Becali.

Europarlamentarul nu a oferit alte informaţii, însă întrebat în legătură cu zvonurile care au circulat potrivit cărora o opţiune ar fi Cristian Preda, Becali şi-a criticat dur colegul din Parlamentul European.

"Doamne fereşte! M-am înţeles într-adevăr că facem o înţelegere şi plecăm împreună, dar dacă e Preda, imediat plec acasă. Dar ce, eu mă duc cu unu să pierd? La pierzanie nu mă duc niciodată! Ce să câştige Preda? Păi Preda face 2% , îl bate Oprescu, face 98% şi el 2%. Dacă o face şi 2%...”, a comentat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici