Becali: PNG îl susţine necondiţionat pe Mircea Geoană în turul doi

PNG îl susţine necondiţionat pe Mircea Geoană în tuturul al doilea al alegerilor prezidenţiale, a declarat sâmbătă, liderul PNG George Becali, după o şedinţă a Consiliului Naţional al acestui partid.

10 afișări
Imaginea articolului Becali: PNG îl susţine necondiţionat pe Mircea Geoană în turul doi

Becali: PNG îl susţine necondiţionat pe Mircea Geoană în turul doi (Imagine: Mediafax Foto)

"Am avut o şedinţă a Consiliului Naţional pentru a hotărî poziţia PNG şi poziţia PNG este susţinerea lui Mircea Geoană în tutrul al doilea al prezidenţialelor, necondiţionată, pentru că susţinându-l pe Mircea Geoană susţinem România pentru formarea unui Guvern până la Crăciun şi revenirea ţării la normal", a explicat George Becali.

El a spus că în ţară este haos şi decizia PNG a avut în vedere faptul că vina pentru situaţia din ţară o are actualul preşedinte Traian Băsescu.

"Am avut în vedere că acest om, sau nu e om, cum vreţi să-i spuneţi, care se numeşte Traian Băsescu nu mai poate conduce România", a adăugat liderul PNG, care speră ca pe 7 decembrie România să aibă un alt preşedinte.

Întrebat dacă va merge în campanie electorală cu Mircea Geoană pentru a-şi arăta susţinerea, George Becali a apreciat că nu este nevoie de acest lucru.

"Nu cred că are nevoie. Dacă ar avea nevoie, da", a menţionat Becali.

El a mai spus că membrii PNG şi consilierii acestui partid vor face în teritoriu protocoale de susţinere a lui Geoană.

George Becali a fost candidatul PNG în alegerile prezidenţiale din acest an, el obţinând după primult tur de scrutin 1,91% din voturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici