Berceanu către Ponta: Victoraş dragă, mai multă energie în motor şi mai puţină energie în claxon!

Democrat-liberalul Radu Berceanu a declarat, joi, că îl vede de dimineaţă până seară pe premierul Victor Ponta la televizor şi i-a dat acestuia un sfat: "Victoraş dragă, mai multă energie în motor şi mai puţină energie în claxon!".

1114 afișări
Imaginea articolului Berceanu către Ponta: Victoraş dragă, mai multă energie în motor şi mai puţină energie în claxon!

Victor Ponta (Imagine: Razvan Chirita/Medifax Foto)

"Îl văd mult prea mult pe domnul Ponta pe televizor şi nu ştiu când mai stă la Palatul Victoria. I-aş transmite domnului Ponta: «Victoraş dragă, nu-i aşa că e mai greu din teren decât din tribună?» Văzând că e greu în Palatul Victoria, premierul se plimbă, e permanent la televizor, îl văd de dimineaţă până seara. Victoraş dragă, mai multă energie în motor şi mai puţină energie în claxon!", a precizat Berceanu.

Radu Berceanu a arătat că, în opinia sa, creşterea cursului ar putea face ca salariile reîntregite "să fie tăiate de inflaţie".

"Concluzia mea ar fi că ar trebui ca acest guvern să se concentreze, dacă poate şi are cu cine, pe această problemă foarte gravă a inflaţiei. Inflaţia vine după curs. Dacă creşte cursul absolut aberant cum a crescut în câteva zile, urmează inflaţia imediat", a explicat Berceanu.

El a mai spus că Guvernul Ponta pentru oprirea inflaţiei ar trebui să facă declaraţii legate de situaţia actuală, de felul în care doreşte să gestioneze această situaţie actuală şi nu despre viitoare posibile măsuri în 2013.

Potrivit lui Berceanu, Guvernul Ponta ar trebui să facă declaraţii precise "despre ce face mâine legat de stabilitatea României, de ţinerea în frâu a cheltuielilor, de angajări", arătând că este importantă "impresia pe care o dă o ţară, un guvern".

De asemenea, Berceanu l-a criticat pe Ponta "pentru lipsă de coerenţă", pe motiv că acesta susţinea când era în opoziţie că "România e la pământ", iar acum, "după ce se duce pe la Traian Băsescu şi Mugur Isărescu", spune că România este într-adevăr într-o situaţie bună şi nu are nicio problemă.

"Mi se pare lipsă de coerenţă penibilă", a adăugat Berceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici