Berceanu: Îl susţin pe Blaga la şefia PDL, nu mă schimb de la o zi la alta

Preşedintele PDL Dolj, senatorul Radu Berceanu, a declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX, că îl susţine pe Vasile Blaga pentru funcţia de preşedinte al partidului, afirmând, totodată, că pe el nu îl "preocupă" o funcţie în structura de conducere a formaţiunii.

16 afișări
Imaginea articolului Berceanu: Îl susţin pe Blaga la şefia PDL, nu mă schimb de la o zi la alta

Berceanu: Îl susţin pe Blaga la şefia PDL, nu mă schimb de la o zi la alta (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Întrebat dacă îşi menţine opţiunea de a-l sprijini pe actualul secretar general al PDL, Vasile Blaga, pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii, Radu Berceanu a spus: "Absolut! Nu-mi schimb opinia de pe o zi pe alta!".

Preşedintele PDL Dolj, Radu Berceanu, nu a vrut să comenteze subiectul întâlnirii pe care preşedintele Traian Băsescu a avut-o la Vila Lac 1 cu lideri ai partidului, susţinând totodată cu nu îl "preocupă" o funcţie de conducere în formaţiunea democrat-liberală.

"Nu mă frământă. Nu mă preocupă o funcţie de conducere. Am fost 15 ani şef în BPN. Iată că de patru ani de zile nu am nicio funcţie în structura centrală a partidului şi cu toate astea am un cuvânt de spus, sunt ascultat. Nu e o prioritate pentru mine", a adăugat Berceanu.

Preşedintele PDL, Emil Boc, şi secretarul general al PDL, Vasile Blaga, întrebaţi de ziarişti despre propriile candidaturi la şefia partidului, au dat acelaşi răspuns: "Toate la timpul lor".


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici