Biroul Politic Local al PNL Târgu-Mureş a fost dizolvat după ce 9 membri au trecut la ALDE

Biroul Politic Local al PNL Târgu-Mureş a fost dizolvat după ce 9 membri, între care deputatul Doru Oprişcan, au trecut la ALDE. Liderul PNL Mureş, Cristian Chirteş, spune că filiala va fi reorganizată.

2079 afișări
Imaginea articolului Biroul Politic Local al PNL Târgu-Mureş a fost dizolvat după ce 9 membri au trecut la ALDE

Biroul Politic Local al PNL Târgu-Mureş a fost dizolvat după ce 9 membri au trecut la ALDE

Potrivit unui comunicat transmis de PNL Mureş, Biroul Politic Judeţean al PNL a decis, cu 21 de voturi ”pentru” şi 2 ”împotrivă”, dizolvarea Biroul Politic Local al PNL Târgu-Mureş.

”Motivele care au dus la această hotărâre sunt multiple şi vizează evenimente politice petrecute în decursul a peste un an şi jumătate. Conştientizând importanţa organizaţiei locale din Târgu-Mureş a Partidului Naţional Liberal, începând de astăzi ne aflăm în perioada de pregătire a organizării alegerilor interne pentru noul Birou Politic Local. În perioada următoare, Partidul Naţional Liberal va fi angrenat în competiţii electorale importante, iar obiectivul nostru este acela de a rămâne principalul partid politic românesc de la nivelul judeţului Mureş, cu cel mai mare număr de aleşi locali”, se arată în comunicatul citat.

Liderul PNL Mureş, Cristian Chirteş, a declarat pentru MEDIAFAX că Biroul Politic Local al PNL Târgu-Mureş a fost dizolvat după ce 9 membri, între care deputatul Doru Oprişcan, au trecut la ALDE, după ce, timp de 18 luni, nu au avut activitate.

”Nu am dat afară pe nimeni, şi-au făcut birou ALDE Târgu-Mureş după ce timp de 18 luni nu au fost funcţionali”, a spus Cristian Chirteş, potrivit căruia filiala va fi reorganizată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici