Blaga: Acest partid nu funcţionează, e nevoie de schimbare

Candidatul la şefia PDL Vasile Blaga a susţinut, sâmbătă, la Convenţia Naţională, că "partidul nu funcţionează" şi că este nevoie de o schimbare şi de o nouă strategie pentru a câştiga alegerile din anul 2012.

275 afișări
Imaginea articolului Blaga: Acest partid nu funcţionează, e nevoie de schimbare

Blaga: Acest partid nu funcţionează, e nevoie de schimbare (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Am spus acum ceva timp că, dacă lucrurile nu vor merge bine în partid, voi candida. Timpul scurt mi-a spus că trebuie să o fac. Acest partid nu funcţionează", a susţinut Vasile Blaga, în faţa delegaţilor la Convenţia Naţională a PDL.

El a reclamat şi "hotărârea nedreaptă a BPN" prin care mii de reprezentanţii ai partidului nu au putut veni la Convenţia Naţională.

"Acest partid nu funcţionează şi o ştiţi la fel de bine dumneavoastră, din sală, şi celelalte mii care din cauza unei hotărâri nedrepte a BPN nu au putut veni aici. Avem nevoie de o schimbare, de o nouă strategie pentru a câştiga alegerile generale din 2012, a continua guvernarea după 2012. Dacă nu vom câştiga alegerile din 2012 şi nu vom continua guvernarea, restul nu mai contează", a spus Blaga.

Vasile Blaga a susţinut că partidul are nevoie de "o schimbare", de "un nou început", de "o nouă strategie" pentru a guverna până în 2012, pentru a câştiga alegerile şi pentru a continua guvernarea.

"În acest partid singura decizie pe care o luăm este de a nu lua nicio decizie", a mai susţinut Blaga, subliniind că în BPN nu se mai iau niciun fel de decizii.

Pe de altă parte, Vasile Blaga a spus că alegerile interne nu sunt uşoare şi "se mai aprind spriritele", dar, până la urmă, sunt discuţii între colegi.

El a mai spus că nu are "inamici în politică", ci "adversari", care sunt în USL.

Vasile Blaga a susţinut că partidul este pe cale să piardă încrederea românilor şi a precizat că PDL trebuie să depună un efort pentru a reconstrui relaţia între politicieni şi cetăţeni. "Partidul se comportă ca un tren care merge în viteză spre un pod rupt şi dacă nu vom schimba macazul va fi un accident", a precizat Blaga, menţionând că acest "accident" ar afecta mii de oameni.

El le-a spus delegaţilor la Convenţia Naţiopnală că politicienii sunt "cei mai urâţi de români", arătând că la acest lucru au contribuit şi democrat-liberalii. "Trebuie să reîncepem să ieşim din izolarea în care ne găsim, să avem un dialog cu cetăţeanul. Dacă nu vom face acest lucru, vom vorbi în baie", a precizat Vasile Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici