Blaga: Băsescu nu a încălcat Constituţia, pe când Ponta şi Antonescu o încalcă în fiecare zi

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, în plenul Parlamentului, că demersul USL de suspendare a preşedintelui Băsescu este "ipocrit şi hilar" şi a făcut apel la parlamentarii UNPR, UDMR şi minorităţi să se "trezească" şi să nu pună umărul la răsturnarea democraţiei.

213 afișări
Imaginea articolului Blaga: Băsescu nu a încălcat Constituţia, pe când Ponta şi Antonescu o încalcă în fiecare zi

Vasile Blaga (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Domnul Băsescu nu a încălcat Constituţia, pe când Victor Ponta şi Crin Antonescu o încalcă în fiecare zi", a spus Blaga, menţionând că grupurile parlamentare ale PDL vor vota împotriva suspendării şefului statului.

Vasile Blaga a mai spus că Victor Ponta este premierul "copy paste", că acesta împreună cu Crin Antonescu trec în aceste zile "cu şenilele" peste România şi că prin suspendare aceştia vor să doboare ultima instituţie care nu este la "cheremul" lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici