Blaga: Campaniile electorale în partid nu sunt niciodată uşoare

Candidatul la preşedinţia PDL Vasile Blaga a declarat, joi, la Slobozia, că "nu sunt niciodată uşoare" campaniile electorale în partid, susţinând că, în cazul în care nu va câştiga alegerile, va rămâne membru al formaţiunii democrat-liberale "cu mare drag".

33 afișări
Imaginea articolului Blaga: Campaniile electorale în partid nu sunt niciodată uşoare

Blaga: Campaniile electorale în partid nu sunt niciodată uşoare (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Întrebat de jurnalişti dacă este o campanie grea cea pentru preşedinţia partidului, Vasile Blaga a răspuns:

"Campaniile electorale în partid nu sunt niciodată uşoare. Numai că nu e vorba de războaie aici, e vorba de dezbatere de idei, de discuţii clare între colegi, fiecare sigur că încearcă să convingă şi noi credem că avem dreptate. Partea, tot ceea ce înseamnă doctrină, lucrurile astea sunt clar explicate de colegul Sorin Frunzăverde, e cel care de fapt a şi dus partidul în Partidul Popular European după ce practic noi ne-am declarat un partid popular acum câţiva ani de zile şi sigur că fiecare dintre colegi abordează temele la care au expertiză, pentru că nouă asta ne place să spunem, ţinem foarte mult la oamenii care se pricep la ceva, la cei care se pricep la ceva. Cei care se pricep la toate nu prea".

De asemenea, întrebat ce va face dacă nu va câştiga alegerile pentru şefia PDL, Blaga a spus că o să fie membru al PDL "cu mare drag".

Candidatul la preşedinţia PDL Vasile Blaga a participat, joi, la Centrul Cultural "Ionel Perlea" din Slobozia, la o întâlnire cu Colegiul Director al PDL Ialomiţa, precum şi cu membri şi simpatizanţi democrat-liberal din judeţ. Blaga a fost însoţit de Cezar Preda, Sorin Frunzăverde, Cristian Boureanu, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc, şi de Alin Popoviciu.

Jurnaliştii l-au întrebat pe Cezar Preda dacă a îmbrăcat întâmplător o cămaşă de mov. Preda a răspuns: "Nu, este una dintre cămăşile mele".

La remarca unui jurnalist că aceasta ar fi o modă în campanie, Blaga a replicat: "Nu, nu am din astea, sunt creştin ortodox, nu am alte apucături".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici