Blaga, despre declaraţiile lui Băsescu la adresa PDL: Domnia sa s-a pronunţat, nu am ce să adaug

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, întrebat despre faptul că Traian Băsescu a spus că dezavuează declaraţiile "drăguţe" ale liderilor PDL la adresa sa şi că nu regretă despărţirea de PDL, că şeful statului "are dreptul să se pronunţe".

549 afișări
Imaginea articolului Blaga, despre declaraţiile lui Băsescu la adresa PDL: Domnia sa s-a pronunţat, nu am ce să adaug

Vasile Blaga (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Domnia sa are dreptul să se pronunţe, s-a pronunţat, nu am ce să adaug în plus", a precizat Blaga după ce a fost întrebat de ziarişti cum comentează cele mai recente declaraţii ale lui Traian Băsescu privind PDL.

Biroul Permanent Naţional al PDL s-a reunit luni în prima şedinţă după alegerea noii conduceri a partidului.

Democrat-liberalii şi-au ales, sâmbătă, cei 16 vicepreşedinţi ai partidului, printre aceştia aflându-se Raluca Turcan, Roberta Anastase, Radu F. Alexandru, Ioan Oltean, Cezar Preda, Sulfina Barbu, Alexandru Nazare, Alin Tişe.

Majoritatea candidaţilor care au susţinut moţiunea Elenei Udrea în 23 martie, nu au obţinut voturi suficiente pentru a fi aleşi vicepreşedinţi.

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit, duminică, la un restaurant din Capitală, cu iniţiatori ai fundaţiei "Mişcarea Populară".

El a declarat, la final, că fundaţia ar putea fi un partener care să îl sprijine, dar el nu mai are nevoie de partide în momentul de faţă.

"Chiar dezavuez mesajele drăguţe transmise de Videanu, de Anca Boagiu şi de Vass, ieri, de la Convenţie (sâmbătă, la CNC al PDL, unde au fost aleşi liderii PDL). Parteneriatul meu cu ei s-a încheiat, iar ce am văzut ieri la Colegiul PDL-ului mi-a confirmat că am făcut foarte bine că am încheiat această colaborare. Ei să-şi vadă de politica lor, aici discutăm despre o fundaţie care vrea să antreneze alte categorii de oameni decât pe cei care sunt în actualele partide", a declarat preşedintele după întâlnire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici