Blaga, despre întâlnirile pentru susţinerea moţiunii de cenzură: O să discutăm şi cu UNPR

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, miercuri, că PNL va avea o întâlnire şi cu UNPR pentru a discuta în privinţa susţinerii moţiunii de cenzură, arătând că urmează să se întâlnească şi cu Mircea Geoană şi Daniel Fenechiu.

318 afișări
Imaginea articolului Blaga, despre întâlnirile pentru susţinerea moţiunii de cenzură: O să discutăm şi cu UNPR

Blaga, despre întâlnirile pentru susţinerea moţiunii de cenzură: O să discutăm şi cu UNPR

"O să discutăm şi cu UNPR chiar astăzi. (...) O să avem o întâlnire astăzi cu dânşii, dar nu numai cu dânşii. O să discutăm şi cu dl Geoană şi cu dl Fenechiu", a spus Blaga.

Blaga a făcut aceste precizări după întâlnirea pe care liderii liberali au avut-o cu preşedintele UDMR Kelemen Hunor.

"Nu se va discuta cu UNPR absolut nimic de guvernare. (...) Nu se discută despre posturi ministeriale, Guvern, se discută exclusiv despre susţinerea moţiunii de cenzură", a afirmat şi copreşedintele PNL Alina Gorghiu.

Liderii liberali au arătat că speră ca parlamentarii UDMR să ia luni o decizie de susţinere a moţiunii de cenzură.

"Deocamdată, nu este bine să vindem pielea ursului din pădure. Noi încercăm şi depunem toate eforturile pentru a crea o majoritate în favoarea moţiunii de cenzură pe care o vom dezbate şi vota marţea viitoare. Sunt convins că UDMR va lua luni o decizie pentru a vota această moţiune de cenzură. Vom mai avea o întâlnire", a precizat Vasile Blaga.

Copreşedinţii PNL Vasile Blaga şi Alina Gorghiu s-au întâlnit, miercuri, la sediul PNL din Modrogan, cu liderul UDMR Kelemen Hunor pentru a discuta despre susţinerea moţiunii de cenzură.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici