Blaga, despre o posibilă moţiune condusă de Macovei: Partidul nu poate fi condus prin corespondenţă

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, joi, că ştie ca va veni din partea aşa-zisului grup al "reformiştilor" o moţiune la Convenţia partidului, dar că nu ştie dacă Monica Macovei va conduce această moţiune, având în vedere că partidul nu poate fi condus prin corespondenţă, din calitatea de eurodeputat.

313 afișări
Imaginea articolului Blaga, despre o posibilă moţiune condusă de Macovei: Partidul nu poate fi condus prin corespondenţă

Blaga, despre o posibilă moţiune condusă de Macovei: Partidul nu poate fi condus prin corespondenţă (Imagine: Alexandru Solomon / MediafaxFoto)

Întrebat dacă a avut o discuţie cu Monica Macovei în legătură cu intenţia acesteia de a candida la funcţia de preşedinte al PDL, Vasile Blaga a răspuns: "Nu, dar asta fiecare hotărăşte singur, dacă depune sau nu o moţiune. Ştiu, cred că va veni o moţiune şi din zona respectivă, a spus-o încă de marţi. Competiţia este foarte binevenită".

Blaga a adăugat că nu ştie, însă, cine va conduce moţiunea respectivă, deoarece partidul nu poate fi condus de pe poziţia de europarlamentar.

"Cine va conduce moţiunea respectivă? Nu ştiu, pentru că nu cred că poţi fi şi preşedinte de partid de pe poziţia de europarlamentar. Dacă câştigi până la urmă o astfel de cursă, de bătălie internă, trebuie până la urmă să stai în Bucureşti, pentru că partidul nu poate fi condus prin corespondenţă", a arătat Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici