Blaga, după vot: Am votat pentru o Românie normală, nu a minciunii, pentru o Românie a bunului simţ

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a votat, duminică, la Colegiul "I.L. Caragiale", într-o secţie de votare amenajată în cabinetul de limba germană al acestei instituţii.

44 afișări
Imaginea articolului Blaga, după vot: Am votat pentru o Românie normală, nu a minciunii, pentru o Românie a bunului simţ

Blaga, după vot: Am votat pentru o Românie normală, nu a minciunii, pentru o Românie a bunului simţ (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Blaga a precizat că a votat pentru "o Românie normală, nu a minciunii, pentru o Românie a bunului simţ".

"Am votat pentru o Românie normală, nu a minciunii, pentru o Românie a bunului simţ şi am făcut-o cu foarte multă speranţă şi, de alfel, îi invit pe toţi românii să vină astăzi la vot, pentru că îşi hotărăsc până la urmă viitorul şi pentru acest drept, cel mai important drept pentru democraţie, au murit oameni acum 25 de ani", a spus Vasile Blaga.

Liderul PDL a venit la vot alături de soţia sa.

Spre deosebire de turul întâi al prezidenţialelor, când a votat într-o sală obişnuită de la colegiul "I.L. Caragiale", Vasile Blaga a votat acum într-o secţie de votare amenanjată în cabinetul de limbă germană al instituţiei, pe uşa căruia era scris "Limba germană", "Secţia de votare 58".

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici