Blaga îi sugerează vicepreşedintelui Dacia Constantin Stroe să se alăture PDL

Secretarul general al PDL Vasile Blaga i-a sugerat vicepreşedintelui Consiliului de Administraţie al Automobile Dacia, Constantin Stroe, să se alăture PDL, reprezentantul Dacia participând în calitate de reprezentant al mediului de afaceri la conferinţa de alegeri a conducerii PDL Argeş.

131 afișări
Imaginea articolului Blaga îi sugerează vicepreşedintelui Dacia Constantin Stroe să se alăture PDL

Blaga îi sugerează vicepreşedintelui Dacia Constantin Stroe să se alăture PDL (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"L-am urmărit cu multă atenţie pe domnul Stroe, ne cunoaştem de la mijlocul anilor '90, am colaborat foarte mult profesional în acea perioadă. Dânsul, ca oamenii emblemă ai Argeşului, ai Piteştiului, spune că până azi nu s-a implicat în politică. Ştiu că vă iubiţi meseria, domnule Stroe, dar dacă vă implicaţi când v-am rugat, altfel arătau Piteştiul şi Argeşul astăzi. Dar nu e târziu nici de azi înainte, domnule Stroe," a declarat Vasile Blaga la conferinţa de alegeri a PDL Argeş.

Constantin Stroe a apreciat deschiderea pe care au dovedit-o liderii PDL la solicitările venite din partea reprezentanţilor mediului de afaceri de-a lungul timpului si a spus că în "toţi aceşti 20 de ani" a păstrat o echidistanţă politică.

"Nu puteam să nu răspund invitaţiei care mi s-a făcut astăzi pentru că am bătut la uşa primului-ministru şi de fiecare dată a răspuns prezent. (...) Am bătut la uşa doamnei ministru Sulfina Barbu, care a avut o idee extraordinară cu lansarea programului Rabla. (...) Toţi aceşti oameni împart sărăcia, doi ani de zile de împărţit sărăcia. Eu am împărţit sărăcia zece ani. Le doresc ca perioada lor să se scurteze şi să ştiţi că veţi reseta economia pentru că veţi ieşi mult mai puternici după această perioadă deosebit de grea", a declarat Constantin Stroe.

Preşedintele PDL, Emil Boc, secretarul general al partidului Vasile Blaga şi miniştrii Elena Udrea şi Traian Igaş, precum şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, şi deputatul Sulfina Barbu au participat la întâlnirea filialei Argeş a PDL pentru alegerea liderului organizaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici