Blaga: Indiferent că le place unora sau nu, partenerul nostru a fost şi este Traian Băsescu

Secretarul general al PDL Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, la Târgu Jiu, că "partenerul" partidului "a fost şi este preşedintele Traian Băsescu", precizând că are şi un "proiect" împreună cu şeful statului.

22 afișări
Imaginea articolului Blaga: Indiferent că le place unora sau nu, partenerul nostru a fost şi este Traian Băsescu

Blaga: Indiferent că le place unora sau nu, partenerul nostru a fost şi este Traian Băsescu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Adversarii noştri sunt în afara PDL şi ne sunt adversari inclusiv în marile proiecte pe care noi trebuie să le îndeplinim pentru că suntem datori cu acel mare proiect - reforma constituţională. Aici să vedem dacă avem capacitatea de a duce mai departe voinţa poporului de a reduce numărul de parlamentari. Va trebui să ne batem cu PSD şi PNL, ăia sunt adversarii noştri. Indiferent că le place unora sau nu, partenerul nostru a fost şi este preşedintele Traian Băsescu. Am şi eu un proiect împreună cu preşedintele Traian Băsescu. (...) Putem împreună cu Traian Băsescu, dar şi Traian Băsescu poate împreună cu noi", a spus Vasile Blaga.

El a precizat că "probabil" va fi o competiţie în PDL pentru şefia partidului, însă nu este "nimic rău în asta".

"Probabil va fi o competiţie, dar ce e rău? Eu nu văd nimic rău în asta. Eu nu am decât camarazi în PDL şi am foarte mulţi prieteni, cum este şi Darius Vâlcov (n.r. - primar Slatina şi preşedinte PDL Olt), pe care ştie el în ce momente delicate l-am scos din dificultate din interiorul partidului şi nu-mi pare rău pentru că va fi un primar ce va câştiga cu 80 la sută", a mai spus Blaga.

Preşedintele PDL, Emil Boc, secretarul general al partidului Vasile Blaga şi ministrul Traian Igaş au participat la Târgu Jiu, la alegerile pentru conducerea PDL Gorj.

Senatorul Ion Ruşeţ a fost ales, sâmbătă, preşedinte al organizaţiei judeţene a PDL Gorj în cadrul Consiliului de Coordonare al filialei, el fiind singurul candidat la această funcţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici