Blaga, întrebat dacă s-a întâlnit cu PNL: E un neadevăr. Nu avem ce să discutăm

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că PDL nu are niciun motiv să negocieze cu liberalii, arătând că democrat-liberalii sunt în opoziţie şi vor rămâne în opoziţie până după viitoarele alegeri parlamentare.

178 afișări
Imaginea articolului Blaga, întrebat dacă s-a întâlnit cu PNL: E un neadevăr. Nu avem ce să discutăm

Blaga, întrebat dacă s-a întâlnit cu PNL: E un neadevăr. Nu avem ce să discutăm

Întrebat înainte de şedinţa BPN dacă a avut o întâlnire la sfârşitul săptămânii trecute cu conducerea PNL, Blaga a răspuns: "E un neadevăr. Nici eu, nici nimeni din conducerea partidului. Toţi am fost plecaţi la sfârşitul săptămânii, nu avem ce să discutăm cu ei. Până la urmă această alianţă de cumetrie stă pentru că îşi împart resursele chiar dacă nu guvernează".

El a adăugat că PDL nu are niciun motiv să aibă o astfel de întâlnire şi nu are ce să negocieze cu PNL, deoarece democrat-liberalii sunt în opoziţie.

"Nu avem niciun motiv să avem o astfel de întâlnire, nu avem ce să negociem. Noi suntem în opoziţie. (...) Suntem în opoziţie şi vom rămâne în opoziţie până după viitoarele alegeri generale", a adăugat Blaga.

El a mai spus că după alegeri PDL va avea discuţii cu partidele care împărtăşesc aceleaşi valori de centru-dreapta.

Potrivit unor informaţii vehiculate în presă, Blaga ar fi avut o întâlnire cu liderii PNL pentru a negocia o colaborare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici