Blaga: La mitingul de miercuri vor veni membri de partid

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, înaintea şedinţei BPN, că la mitingul organizat cu ocazia moţiunii de cenzură vor veni în Bucureşti membri de partid ai opoziţiei, arătând că există o normă ca fiecare primar să aducă 25 de oameni.

22 afișări
Imaginea articolului Blaga: La mitingul de miercuri vor veni membri de partid

Blaga: La mitingul de miercuri vor veni membri de partid (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Că vin membri de partid (la mitingul de miercuri - n.r.) este clar. Au şi o normă - 25 de oameni de primar. Nu facem nimic, eu nu ştiu ce este ilegal. Dacă lumea vrea să demonstreze, demonstrează", a precizat Blaga.

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a spus, la rândul său, că "oamenii trebuie să ştie că o parte din ce vor vedea miercuri este un scenariu, o regie pusă la punct de PSD şi PNL".

Ea arătat că nu sunt mijloace legale pentru a împiedica acest miting, decât dacă se încearcă o acţiune violentă.

Moţiunea de cenzură iniţiată de opoziţie va fi dezbătută şi votată miercuri, cu începere de la ora 11.00.

Tot miercuri, sindicaliştii se vor aduna între 7.30 şi 9.00, după care vor pleca spre Piaţa Victoriei, unde la ora 10.00 va începe mitingul. O oră mai târziu, sindicaliştii vor pleca în marş pe traseul Bulevardul Magheru - Piaţa Unirii - Piaţa Constituţiei, unde vor rămâne până aproximativ la ora 17.30, aşteptând rezultatul votului la moţiunea de cenzură. La protestele din Capitală sunt aşteptaţi 80.000 de participanţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici