Blaga: Mi-aş fi dorit din campania electorală trecută guvern cu PNL, nu a vrut Tăriceanu

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, referitor la afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu privind un guvern PDL-PNL, că el şi-a dorit acest lucru din campania electorală trecută, dar Călin Popescu Tăriceanu a refuzat.

17 afișări
Imaginea articolului Blaga: Mi-aş fi dorit din campania electorală trecută guvern cu PNL, nu a vrut Tăriceanu

Blaga: Mi-aş fi dorit din campania electorală trecută guvern cu PNL, nu a vrut Tăriceanu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întrebat cum comentează afirmaţiile şefului statului privind un Guvern PDL-PNL, Blaga a răspuns: "Eu nu vreau să discut nimic, preşedintele face propuneri şi vedem miercuri în Parlament, Guvernul cum...".

Referitor la o posibilă colaborare a PDL cu PNL, Vasile Blaga a afirmat că încă din campania electorală trecută a declarat că şi-ar fi dorit să formeze Guvernul cu PNL, dar nu a vrut Călin Popescu Tăriceanu.

El a spus că nu există discuţii în acest sens în acest moment.

Un alt lider PDL, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat că varianta unui Guvern PDL-PNL a existat şi anul trecut, pe vremea aceasta.

"Din păcate nu s-a materializat. Sigur, către PNL şi UDMR se îndreaptă primele noastre opţiuni, din motive ideologice, arhicunoscute şi foarte vechi, dar aici trebuie din amblele părţi să existe o dorinţă, ceea ce anul trecut şi până azi nu a existat", a spus Berceanu.

Ministrul PDL a spus că nu ştie să existe discuţii între PDL şi PNL, pentru o viitoare formulă guvernamentală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici