Blaga: PDL îşi declară disponibilitatea de a coopera cu toate forţele politice

PDL îşi declară disponibilitatea de a coopera cu toate forţele politice în sprijinul interesului naţional, a declarat, marţi, preşedintele formaţiunii, Vasile Blaga, precizând că este timpul ca războiul politic să înceteze, iar forţele politice să colaboreze.

567 afișări
Imaginea articolului Blaga: PDL îşi declară disponibilitatea de a coopera cu toate forţele politice

Vasile Blaga (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Cerem USL să renunţe la acest momemt la metodele de guvernare care au făcut atât de mult rău statului român şi i-au pus la grea încercare pe români", a declarat Blaga, într-o conferinţă de presă.

El a spus că este momentul ca forţele politice să colaboreze şi "să declare respect necondiţionat faţă de legile ţării".

Liderul PDL a mai susţinut că în acest moment "eforturile clasei politice trebuie îndreptate cu prioritate spre redresarea economiei şi spre rezolvarea problemelor cetăţenilor României".

"E timpul ca războiul politic să înceteze şi să reintrăm într-o logică de normalitate", a adăugat Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici