Blaga: PDL lucrează la o lege de înfiinţare a unui oficiu pentru protecţia angajatorului

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că democrat-liberalii lucrează la o iniţiativă legislativă privind crearea unui oficiu pentru protecţia angajatorului şi a menţionat că, din păcate, în România 1.500 de firme intră în insolvenţă în fiecare zi.

267 afișări
Imaginea articolului Blaga: PDL lucrează la o lege de înfiinţare a unui oficiu pentru protecţia angajatorului

Blaga: PDL lucrează la o lege de înfiinţare a unui oficiu pentru protecţia angajatorului (Imagine: Ovidiu Micsik / MediafaxFoto)

"Colegii mei lucrează la un oficiu pentru protecţia angajatorului. Sunt oficii pentru protecţia consumatorului, pentru protecţia tuturor categoriilor sociale, dar nimeni nu-i protejează pe aceşti oameni care angajează, care creează locuri de muncă", a explicat Vasile Blaga.

El a mai spus că 1.500 de firme din România intră în insovelnţă în fiecare zi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici