Blaga: Peste trei ani, PNL va trebui să aibă rezultate consistente la guvernare

Copreşedintele Partidului Naţional Liberal Vasile Blaga a declarat miercuri, în cadrul concertului dedicat aniversării a 140 de la înfiinţarea formaţiunii, că peste trei ani, PNL va trebui să aibă rezultate consistente la guvernare iar liberalii se pregătesc să realizeze un proiect de ţară ambiţios.

181 afișări
Imaginea articolului Blaga: Peste trei ani, PNL va trebui să aibă rezultate consistente la guvernare

Blaga: Peste trei ani, PNL va trebui să aibă rezultate consistente la guvernare (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

 

"Avem un proiect de guvernare care este în spiritul programului preşedintelui Klaus Iohannis. Peste 3 ani la 100 de ani de la marea unire va trebui să avem rezultate consistente la guvernare pe calea desfăvârşirii integrării europene a României. Guvernarea PNL din anul centenarului marii uniri, realizarea proiectelor PNL-Iohannis va trebui cel mai frumos omagiu pe care îl putem aduce partidului istoric al Brătienilor", a declarat Blaga, în discursul susţinut la Opera Română.

El a arătat că liberalii sunt în plină construcţie a unui mare PNL şi nimic nu îi va opri să ducă la bun sfârşit acest lucru, adăugând că aniversarea a 140 de la înfiinţarea PNL este unică în istoria democraţiei româneşti.

"140 de ani de la înfiinţarea partidului impune respect, ne bucură, ne mobilizează şi ne obligă deopotrivă. (...) Povestea celor 140 de ani de liberalism românesc oferă coincidenţe şi similitudini tulburătoare în raport cu prezentul. Lectura istoriei în această privinţă ne risipeşte norii şi ne deschide calea", a susţinut Blaga.

"După 140 de ani, în alt context istoric ne aflăm tot în contextul unei fuziuni la finalul căreia va rezulta cel mai mare partid din ultimii 25 de ani şi cred eu un partid comparabil ca forţă şi viziune cu gloriosul partid al Brătienilor. Astăzi (...) se pregăteşte să realizeze la guvernare un proiect de ţară ambiţios şi de substanţă, este vorba de integrarea deplină a României în UE", a mai spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici