Blaga: Pot să am o părere pro sau contra lui Emil, dar nu-l voi lăsa pentru Geoană, Olga, Crinuţ

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, la Miercurea Ciuc, că poate avea "oricând o părere pro sau contra lui Emil Boc", dar a adăugat că "niciodată" nu îl va "lăsa pe Emil pentru Geoană, Olga, Crinuţ sau altul".

52 afișări
Imaginea articolului Blaga: Pot să am o părere pro sau contra lui Emil, dar nu-l voi lăsa pentru Geoană, Olga, Crinuţ

Blaga: Pot să am o părere pro sau contra lui Emil, dar nu-l voi lăsa pentru Geoană, Olga, Crinuţ (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Ne stau la îndemână voturile românilor din Covasna şi Harghita, de ce să nu le luăm noi şi nu alţii? Noi între noi suntem prieteni, ceilalţi sunt adversari politici. Asta trebuie înţeles. Pot să am oricând o părere pro sau contra lui Emil (Boc - n.r.), dar niciodată nu-l voi lăsa pe Emil pentru Geoană, Olga, Crinuţ sau altul", a afirmat Vasile Blaga.

Blaga a făcut aceste declaraţii după şedinţa de alegeri a PDL Harghita, în cadrul căreia a fost reconfirmat ca preşedinte al filialei judeţene Vasile Mihalcea, directorul Societăţii Naţionale a Apelor Minerale.

El a fost ales cu 77 voturi din cele 103 valabil exprimate.

La şedinţa de alegeri au participat 107 delegaţi, din care unul nu a votat, iar trei voturi au fost anulate.

În timpul şedinţei, unul dintre candidaţi, Ştefan Marcu, s-a retras, iar celălalt, Nucu Marcel Voaideş, a primit 23 de voturi.

Emil Boc şi Vasile Blaga au decis să îşi anunţe candidaturile la şefia PDL în aceeaşi zi.

Vicepreşedintele PDL Valeriu Stoica declara, miercuri, că moţiunea cu care premierul Emil Boc se va prezenta în cursa pentru şefia PDL a fost definitivată, se intitulează "România dreaptă, România puternică" şi va fi depusă, luni, la sediul partidului.

Moţiunea lui Vasile Blaga pentru preşedinţia PDL se va numi "O Românie dreaptă, o Românie europeană" şi va fi lansată, luni, la sediul partidului din Aleea Modrogan, declara, joi, vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici