Blaga: Regionalizarea s-a blocat după ce fiecare baron USL a încercat să aducă în judeţ capitala

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, la Timişoara, că Guvernul evită să vorbească despre regionalizare şi că aceasta "s-a blocat după ce fiecare baron local USL a încercat să aducă la el în judeţ capitala", acum vorbindu-se de 60 de regiuni, una pentru fiecare judeţ.

283 afișări
Imaginea articolului Blaga: Regionalizarea s-a blocat după ce fiecare baron USL a încercat să aducă în judeţ capitala

Blaga: Regionalizarea s-a blocat după ce fiecare baron USL a încercat să aducă în judeţ capitala (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Timişoara, că Guvernul evită discuţia despre regionalizare şi că "aruncă multe idei pe piaţă".

"Actualul Guvern aruncă multe idei pe piaţă, dar nu vorbeşte de regionalizare. Discuţia s-a blocat după ce fiecare baron local USL a încercat să aducă la el în judeţ capitala. Acum Dragnea nu ne mai spune că vor fi opt regiuni, ci 60, una pentru fiecare judeţ", a spus Blaga.

Preşedintele PDL a afirmat că niciun membru USL nu a explicat de ce ar trebui să se facă regionalizare şi care ar trebui să fie criteriile după care ar trebui să se creioneze o regiune.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici