Blaga: Videanu va face demersuri pentru o întâlnire a PDL cu reprezentanţii FMI, BM şi CE

Conducerea PDL l-a desemnat pe Adriean Videanu să facă demersurile pentru obţinerea unei întâlniri între reprezentanţii PDL şi cei ai FMI, Băncii Mondiale şi Comisiei Europeane, a anunţat luni preşedintele PDL, Vasile Blaga.

266 afișări
Imaginea articolului Blaga: Videanu va face demersuri pentru o întâlnire a PDL cu reprezentanţii FMI, BM şi CE

Adriean Videanu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

El a precizat, după şedinţa BPN, că PDL doreşte o întâlnire cu reprezentanţii FMI, Banca Mondială şi Comisia Europeană, având în vedere situaţia economică fără precedent în care se află România.

"Dorim o întâlnire cu reprezentanţii FMI, Băncii Mondiale şi Comisiei Europene, iar Adriean Videanu a fost însărcinat cu demersurile pentru obţinerea unei astfel de întâlniri", a precizat Vasile Blaga.

PDL va solicita o întâlnire cu reprezentanţii FMI, Băncii Mondiale şi Comisiei Europene aflaţi în aceste zile la Bucureşti, anunţa, vineri, într-o conferinţă de presă, prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda, arătând că PDL vrea să participe "la efortul de redresare a României".

Vizita delegaţiei FMI, BM şi CE se va încheia pe 13 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici