Blogul europarlamentarului Cristian Preda, atacat de hackeri iranieni

Blogul europarlamentarului PDL Cristian Preda a fost atacat de hackeri, eurodeputatul apreciind că probabil declaraţiile sale pro Israel din ultima perioadă au determinat acest gest, având în vedere că se pare că este vorba despre hackeri iranieni.

204 afișări
Imaginea articolului Blogul europarlamentarului Cristian Preda, atacat de hackeri iranieni

Blogul europarlamentarului Cristian Preda, atacat de hackeri iranieni (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

Cristian Preda a precizat, pentru MEDIAFAX, că blogul său a fost atacat de hackeri vineri seară.

Astfel, pe pagina de start a blogului său apare mesajul: "In The Name Of God. Hacked by: Esfahan Digital Security Team".

"Nu exclud ca declaraţiile mele pro Israel din ultima săptămână să fi creat o oarecare iritare având în vedere că am făcut în PE un angajament foarte hotărât împotriva declarării unilaterale a statului Palestina la ONU. Este însă doar o ipoteză. De altfel, blogurile eurodeputaţilor sunt conectate acum la diverse reţele, astfel că pot fi atacate foarte uşor", a declarat Preda pentru MEDIAFAX.

El a mai spus că nu înţelege ce interes ar avea blogul său pentru un astfel de grup, menţionând că se pare că este vorba despre hackeri iranieni.

Cristian Preda a precizat că de vineri seară se încearcă recuperarea site-ului său www.cristianpreda.ro, însă până la ora transmiterii acestei ştiri nu s-a reuşit acest lucru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici