BMW-ul Camerei Deputaţilor, folosit exclusiv de vicepreşedinţi PNL - surse

Maşina de tip BMW Seria 7, despre care ministrul de Interne Marcel Vela a spus că a fost comodată Camerei Deputaţilor, a fost folosită exclusiv de vicepreşedinţi ai forului legislativ din partea PNL, ultimul dintre ei fiind Marilen Pirtea, potrivit unor surse din cadrul Camerei.

1871 afișări
Imaginea articolului BMW-ul Camerei Deputaţilor, folosit exclusiv de vicepreşedinţi PNL - surse

BMW-ul Camerei Deputaţilor, folosit exclusiv de vicepreşedinţi PNL - surse

"Acel BMW a fost folosit exclusiv de vicepreşedinţi PNL, ultimul fiind chiar domnul Marilen Pirtea, până a fost retrasă de domnul Vela la MAI. Să îi întrebe pe colegii lui de ce s-au plimbat cu «maşini de lux»", au declarat sursele pentru MEDIAFAX.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a spus, vineri, că fostul şef al instituţiei, Carmen Dan, a cumpărat o maşină de tip BMW Seria 7, care costă cât echivalentul a 10 maşini Dacia Logan, autoturismul de lux fiind oferit Camerei Deputaţilor pentru a fi utilizat.

În cadrul unei conferinţe de presă, organizată vineri, Marcel Vela a fost întrebat cum răspunde sindicaliştilor de la Europol, care i-au recomandat să cumpere „un lot de sicrie de la pompe funebre”, în contextul în care o maşină cu doi poliţişti s-a răsturnat într-un şanţ, în Satu Mare.

„Nu ştiam de această metaforă aşa de macabră. Avem preocuparea de a dota Poliţia. Avem deja în lucru transmiterea unor autoturisme pentru creşterea mobilităţii la nivelul Municipiului Bucureşti şi în toată ţara. Sunt în pregătire pentru a fi colantate şi pregătite mijloacele sonore de avertizare, pe mai multe autoturisme Duster, pentru a fi repartizate în ţară. Aş fi preferat ca domnii de la sindicate să ia măsuri şi când doamna Carmen Dan a cumpărat un Şeptar, un BMW Seria 7, echivalentul a vreo 10 Dacii Logan şi l-a dat în comodat la Camera Deputaţilor. Şi atunci erau sindicate. Eu sunt de două luni ministru”, a spus ministrul de Interne.

Marcel Vela afirmă că a solicitat Camerei Deputaţilor să returneze maşinile de lux, care aparţin Ministerului de Interne.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici