Boc a trimis invitaţie oficială PNL pentru începerea discuţiilor pentru formarea Guvernului

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a anunţat, miercuri, că preşedintele partidului, Emil Boc, a trimis o invitaţie scrisă Partidului Naţional Liberal, pentru demararea discuţiilor în vederea constituirii unei majorităţi şi a formării unui Guvern.

20 afișări
Imaginea articolului Boc a trimis invitaţie oficială PNL pentru începerea discuţiilor pentru formarea Guvernului

Boc a trimis invitaţie oficială PNL pentru începerea discuţiilor pentru formarea Guvernului

"Din câte ştiu, preşedintele Emil Boc a trimis o invitaţie scrisă PNL pentru a începe discuţiile pentru constituirea unei majorităţi, în vederea constituirii Guvernului", a declarat Videanu.

El a arătat că discuţiile "serioase, aplicate pe principii, programe de guvernare" pot începe între cele două formaţiuni după validarea alegerilor prezidenţiale de către Curtea Constituţională.

Adriean Videanu a mai spus că nu ştie când a fost trimisă această scrisoare, dar democrat-liberalii aşteaptă rezultatele şedinţei conducerii PNL de miercuri după-amiază.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, înainte de şedinţa BPC, că nu este adevărat că va demisiona din fruntea partidului, menţionând că PNL nu va intra la guvernare cu PDL şi în niciun guvern marionetă, şi adăugând că funcţia de premier nu se oferă, ci se câştigă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici