Boc acuză PNL că a "păpat" trei miliarde euro din vânzarea BCR pentru propria campanie electorală

Liderul PDL, premierul Emil Boc a acuzat, marţi, PNL, într-un discurs susţinut în Senat pe tema proiectului legii pensiilor, că a "păpat" trei miliarde euro din banii obţinuţi de stat din privatizarea Băncii Comerciale Române (BCR), pentru a derula propria campanie electorală.

24 afișări
Imaginea articolului Boc acuză PNL că a "păpat" trei miliarde euro din vânzarea BCR pentru propria campanie electorală

Boc acuză PNL că a "păpat" trei miliarde euro din vânzarea BCR pentru propria campanie electorală (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Aţi păpat banii din privatizarea BCR ca să vă faceţi campanie electorală, trei miliarde de euro. Când era bine în ţară şi nu ne aflam în criză economică, aţi făcut chermeze pe bani publici. Trebuie să vă asumaţi responsabilitatea gestului pe care l-aţi făcut", a spus Boc, răspunzându-i senatorului PNL Dan Radu Ruşanu la criticile formulate de acesta faţă de proiectul legii pensiilor propus de Guvern.

El a amintit că România a fost atenţionată de către Comisia Europeană pentru deficit excesiv în 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici