Boc ameninţă cu remanierea! Ce miniştri sunt vizaţi?

Premierul Emil Boc i-a ameninţat cu remanierea pe miniştrii care vor mai lansa, prin declaraţii de presă, măsuri care nu sunt prevăzute în programul de guvernare, principalii vizaţi de acest avertisment fiind ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, şi cel al Muncii, Mihai Şeitan.

19 afișări
Imaginea articolului Boc ameninţă cu remanierea! Ce miniştri sunt vizaţi?

Boc ameninţă cu remanierea! Ce miniştri sunt vizaţi? (Imagine: Mediafax Foto)

Avertismentul a fost lansat la începutul şedinţei de marţi a Guvernului, după ce premierul a solicitat ca în sală să rămână doar miniştrii, fără secretari de stat şi consilieri, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse ministeriale.

"Şeful Guvernului le-a transmis foarte clar miniştrilor că nu va ezita să recurgă la remaniere în cazul în care vor mai susţine prin declaraţii de presă măsuri care nu sunt incluse în programul de guvernare, arătând că astfel de declaraţii afectează nemeritat imaginea Executivului", au relatat sursele citate.

Potrivit acestora, principalii vizaţi de atenţionare au fost în acest caz ministrul Finanţelor, pentru declaraţia privind impozitarea tuturor pensiilor, şi ministrul Muncii, pentru lansarea ideii de restrângere a alocaţiilor pentru copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici