Boc: Coaliţia propune asumarea răspunderii pe Codul Muncii

Premierul Emil Boc a anunţat, luni, că liderii coaliţiei de guvernare propun asumarea răspunderii Guvernului în Parlament pe Codul Muncii, precizând că în perioada următoare vor avea loc consultări şi cu grupurile parlamentare.

51 afișări
Imaginea articolului Boc: Coaliţia propune asumarea răspunderii pe Codul Muncii

Boc: Coaliţia propune asumarea răspunderii pe Codul Muncii (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Emil Boc a precizat că va avea discuţii pe tema Codului Muncii cu fiecare grup parlamentar din coaliţie, luni urmând să aibă, la ora 15.00, o întâlnire cu deputaţii minorităţilor naţionale, iar marţi cu grupurile UDMR şi PDL.

El a mai spus că în perioada următoare va menţine şi continua dialogul cu partenerii sociali, cu sindicatele şi patronatele şi va ţine cont de amendamentele parlamentarilor în cadrul procedurii de asumare a răspunderii Guvernului pe Codul Muncii.

Emil Boc a precizat că în urma acestor consultări Guvernul va lua decizia finală în privinţa asumării răspunderii.

Premierul Emil Boc a anunţat, vineri, că există posibilitatea ca Guvernul să îşi angajeze răspunderea în Parlament pentru modificările Codului Muncii, o decizie urmând să fie luată după discuţii în coaliţie şi în Guvern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici