Boc despre atenţionarea către miniştri: Fac parte din "bucătăria internă"

Premierul Emil Boc a evitat, la finalul şedinţei Guvernului, să răspundă presei dacă i-a avertizat pe miniştrii, în special pe cei ai Finanţelor şi Muncii, cu remanierea în caz că vor mai lansa măsuri neasumate în programul de guvernare, arătând că aceste discuţii fac parte din "bucătăria internă".

29 afișări
Imaginea articolului Boc despre atenţionarea către miniştri: Fac parte din "bucătăria internă"

Boc evită să comenteze atenţionarea către miniştri (Imagine: Mediafax Foto)

"Astfel de discuţii fac parte din bucătăria internă, nu reprezintă o dezbatere publică", a spus Boc jurnaliştilor, la briefingul de presă organizat la finanlul şedinţei de marţi a Guvernului.

Ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, prezent la briefing, a declarat la rândul său că membrii Cabinetului sunt colegi, iar în şedinţe "nu se ameninţă, ci se lucrează".

"Dacă dumneavoastră vreţi să ne ameninţaţi, faceţi-o, dar nu veţi avea succes, pentru că ne facem treaba în continuare", a spus Vlădescu.

Surse ministeriale au declarat anterior agenţiei MEDIAFAX că premierul Emil Boc i-a ameninţat cu remanierea pe miniştrii care vor mai lansa, prin declaraţii de presă, măsuri care nu sunt prevăzute în programul de guvernare, principalii vizaţi de acest avertisment fiind ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, şi cel al Muncii, Mihai Şeitan.

Avertismentul a fost lansat la începutul şedinţei de marţi a Guvernului, după ce premierul a solicitat ca în sală să rămână doar miniştrii, fără secretari de stat şi consilieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici