Boc despre candidatura lui Macovei: A venit prea târziu. Acum mai mult încurcă decât ajută dreapta

Fostul premier Emil Boc afirmă că anunţul Monicăi Macovei privind candidatura la alegerile prezidenţiale "a venit prea târziu" şi că acesta putea fi "un candidat bun", dar acum "mai mult încurcă decât ajută dreapta".

256 afișări
Imaginea articolului Boc despre candidatura lui Macovei: A venit prea târziu. Acum mai mult încurcă decât ajută dreapta

Boc despre candidatura lui Macovei: A venit prea târziu. Acum mai mult încurcă decât ajută dreapta (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Fostul premier Emil Boc a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că o candidatură a europarlamentarului Monica Macovei în cursa prezidenţială ar fi fost binevenită mai devreme, deoarece Macovei "ar fi fost un candidat bun".

"Candidatura Monicăi Macovei a venit prea târziu. Putea fi un candidat bun, pentru că acum mai mult încurcă decât ajută dreapta, din nefericire", a afirmat Emil Boc.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a anunţat, într-un mesaj video postat pe site-ul www.macoveipresedinte.ro, că va candida la Preşedinţie, menţionând că este nemulţumită de opţiunile de vot oferite şi că aceste opţiuni impuse de partide nu au fost testate în nicio bătălie electorală naţională.

"În urmă cu două luni, nu mi-aş fi imaginat că voi veni în faţa voastră cu acest anunţ. Abia am terminat o campanie pentru a fi realeasă în Parlamentul European. Doream să continui de la Bruxelles, şi în acest nou mandat, lupta împotriva corupţiei şi fraudei, pentru competiţie corectă în economie, care să aducă românilor investiţii şi locuri de muncă. Între timp, ceva s-a schimbat însă în Romania. Şi eu, ca şi voi, sunt nemulţumită de opţiunile de vot care ni s-au oferit. Opţiunile de vot care ne sunt impuse de partide nu au fost testate în nicio bătălie electorală naţională. De curând, mii şi mii dintre voi m-aţi chemat să intru în cursa pentru Cotroceni. Răspund acum şi candidez. Nu a fost o alegere uşoară, dar este o provocare pe care mi-o asum cu hotărâre şi credinţă", spune Macovei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici