Boc, despre faptul că liderul PDL Alba îl susţine pe Blaga: Asta înseamnă democraţia în partid

Preşedintele PDL, premierul Emil Boc, a declarat sâmbătă, la Alba Iulia, întrebat ce părere are despre faptul că liderul PDL Alba, Mircea Hava, îl susţine pe Vasile Blaga pentru şefia partidului, că "asta înseamnă democraţia în partid".

178 afișări
Imaginea articolului Boc, despre faptul că liderul PDL Alba îl susţine pe Blaga: Asta înseamnă democraţia în partid

Boc, despre faptul că liderul PDL Alba îl susţine pe Blaga: Asta înseamnă democraţia în partid (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Foarte bine. Asta înseamnă democraţia în partid", a spus Emil Boc, după ce un jurnalist i-a spus că liderul PDL Alba, Mircea Hava, se află printre cei care au semnat moţiunea lui Vasile Blaga.

Întrebat dacă i-a convins pe membrii PDL din Alba să îl susţină la alegerile interne din partid, Emil Boc a afirmat că în final convingerea este demonstrată în momentul votului, "când merge omul şi pune biletul în urnă".

"Convingerea este acolo, când merge omul şi pune biletul în urnă. Atunci este convingerea finală", a afirmat Boc.

Preşedintele PDL, premierul Emil Boc, s-a întâlnit, vineri seara, la Traseul Celor Trei Fortificaţii din Cetatea Alba Iulia, cu peste o sută de membri şi primari PDL din Alba cărora le-a prezentat moţiunea propusă pentru alegerile interne din partid.

Emil Boc şi-a continuat, sâmbătă dimineaţă, vizita la Alba Iulia, deplasându-se pe şantierul deschis pentru reabilitarea zonei interioare a cetăţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici