Boc, despre o eventuală remaniere guvernamentală: Repet, aceste lucruri se fac, şi nu se discută

Premierul Emil Boc a reiterat, joi, la Sibiu, că o eventuală remaniere guvernamentală "se face, nu se discută", el răspunzând astfel întrebărilor unor jurnalişti.

24 afișări
Imaginea articolului Boc, despre o eventuală remaniere guvernamentală: Repet, aceste lucruri se fac, şi nu se discută

Boc, despre o eventuală remaniere guvernamentală: Repet, aceste lucruri se fac, şi nu se discută (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

În timpul unei vizite pe şantierul centurii ocolitoare a municipiului Sibiu, premierul a fost întrebat de jurnalişti ce poate declara despre remanierea guvernamentală.

"Ce-am declarat şi până acum", a răspuns el.

Întrebat ulterior dacă intenţionează să ia o astfel de măsură sau dacă există miniştri remaniabili, premierul a spus: "Repet, aceste lucruri se fac, şi nu se discută", vizibil deranjat de întrebare.

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean susţine, într-o declaraţie pentru RFI, că este nevoie de un suflu nou la Guvern printr-o remaniere care ar presupune cel puţin patru-cinci miniştri.

Premierul Emil Boc declara, în luna iunie, în contextul în care în presă se vehiculau mai multe variante de remaniere, că remanierile se fac, nu se discută.

"Nu este vorba de nicio demisie depusă, iar remanierile se fac, nu se discută", răspundea el atunci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici