Boc este în SUA şi va vorbi la Michigan State University despre reacţia României la criza economică

Preşedintele PDL Emil Boc se află în SUA, unde va primi titlul de doctor onorific în drept din partea Michigan State University - unde a urmat şi un stagiu de pregătire în 1998 - şi va conferenţia pe tema reacţiei României în cazul crizei financiare din Europa.

315 afișări
Imaginea articolului Boc este în SUA şi va vorbi la Michigan State University despre reacţia României la criza economică

Emil Boc (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Preşedintele Partidului Democrat Liberal, Emil Boc, se află în Statele Unite ale Americii până vineri, 4 mai, unde va primi titlul de doctor onorific în drept din partea Michigan State University. Michigan State University este una dintre cele 100 de universităţi de cercetare de top din lume, după cum precizează preşedintele Universităţii, Lou Anna K. Simon", precizează PDL într-un comunicat remis, marţi, Agenţiei MEDIAFAX.

Potrivit aceluiaşi comunicat, Emil Boc va susţine, la aceeaşi Universitate, şi conferinţa cu titlul "The European Financial Crisis: Romania's Response".

Boc şi-a anunţat, sâmbătă, candidatura pentru Primăria Cluj-Napoca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici