Boc: Înţeleg nemulţumirile românilor, dar sunt convins că am luat măsurile necesare şi corecte

Premierul Emil Boc a afirmat, sâmbătă, că înţelege nemulţumirile românilor şi ca prim-ministru şi ca om, dar este convins că, împreună cu colegii din Guvern, a luat măsurile necesare şi corecte.

224 afișări
Imaginea articolului Boc: Înţeleg nemulţumirile românilor, dar sunt convins că am luat măsurile necesare şi corecte

Emil Boc (Imagine: Mihaela Cojocariu/Mediafax foto)

"Vreau să ştiţi că înţeleg nemulţumirile românilor, atât ca prim-ministru cât şi ca om. Pentru că am contact cu oamenii, ştiu ce înseamnă să ai greutăţi în aceste vremuri de criză economică. Însă sunt la fel de convins, împreună cu colegii mei, că măsurile pe care le-am luat au fost absolut necesare şi corecte. Fără ele, România s-ar fi scufundat din punct de vedere economic", a declarat, sâmbătă, pe şantierul autostrăzii Bucureşti - Ploieşti, Emil Boc.

Premierul a precizat că doar prin dialog, prin ascultarea oamenilor şi prin soluţii pragmatice, România poate trece peste perioada de criză economică.

Boc a adăugat că una este să guvernezi în perioadă de creştere economică, când "nu ştii ce să faci cu banii", cum s-a întâmplat în timpul guvernării lui Călin Popescu Tăriceanu, şi alta este situaţia în timpul crizei economice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici