Boc, întrebat când va fi România prosperă: România prosperă este o rezultantă a României drepte

Preşedintele PDL, premierul Emil Boc, a declarat, vineri, la Bistriţa, întrebat fiind când va fi România prosperă, că "România prosperă este o rezultantă a României drepte".

481 afișări
Imaginea articolului Boc, întrebat când va fi România prosperă: România prosperă este o rezultantă a României drepte

Boc, întrebat când va fi România prosperă: România prosperă este o rezultantă a României drepte (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Boc a făcut aceste declaraţii într-o conferinţă de presă, după ce s-a întâlnit cu reprezentanţii PDL din Bistriţa-Năsăud, cărora le-a prezentat moţiunea cu care va candida la şefia partidului.

"Îi mulţumesc colegului şi prietenului meu Ioan Oltean pentru faptul că ne-a oferit posibilitatea să discutăm cu colegii noştri moţiunea «România dreaptă, România puternică». Domnul Oltean este unul dintre cei 33 de preşedinţi de organizaţii care susţin moţiunea pe care am depus-o şi care îşi propune să continue procesul de modernizare a României şi să continue guvernarea PDL după 2012, împreună cu actualii parteneri de guvernare", a spus Boc.

El a adăugat că o dovadă a faptului că PDL a fost şi va rămâne "mai unit ca niciodată" după Convenţia din mai este tocmai faptul că sunt în acelaşi loc (la un hotel de cinci stele din oraşul Bistriţa - n.r.) două echipe care nu sunt în confruntare, ci în competiţie internă.

"După 15 mai (echipa sa şi a lui Vasile Blaga - n.r.) vor merge în continuare pe mâna PDL, partid victorios, care va câştiga confruntările electorale. Faptul că la Bistriţa este în premieră Congresul PDL, în sensul că cele trei moţiuni se vor dezbate aici, este încă o dovadă că în PDL nu există dezbinare, ci competiţie, nu există o confruntare, ci o dezbatere de idei pentru binele partidului. Salut acest proces democratic", a spus Boc.

El a menţionat că România a fost într-o situaţie dificilă timp de 20 de ani, dar această situaţie a fost îndreptată prin măsurile pe care le-a propus, "grele, mai dureroase, dar atât de necesare ţării".

"Acum putem să consolidăm o Românie dreaptă şi să facem o Românie puternică", a spus Boc.

Întrebat când va fi şi o Românie prosperă, Boc a răspuns: "România prosperă este o rezultantă a României drepte".

Alături de Emil Boc, la Bistriţa s-au aflat Elena Udrea, Roberta Anastase, Raluca Turcan, Traian Igaş şi Gheorghe Flutur.

La Convenţia Naţională a PDL, care se va desfăşura în 14 mai, vor candida pentru funcţia de preşedinte al partidului actualul preşedinte, premierul Emil Boc, secretarul general al partidului, Vasile Blaga, şi deputatul Theodor Paleologu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici