Boc le-a urat românilor să aibă parte de sănătate în noul an şi să privească optimişti spre 2010

Premierul Emil Boc a sărbătorit trecerea în anul 2010 în Piaţa Avram Iancu din Cluj-Napoca şi le-a urat românilor să aibă parte de sănătate în noul an şi să privească optimişti spre 2010.

58 afișări
Imaginea articolului Boc le-a urat românilor să aibă parte de sănătate în noul an şi să privească optimişti spre 2010

Boc le-a urat românilor să aibă parte de sănătate în noul an şi să privească optimişti spre 2010 (Imagine: Mediafax Foto)

În Piaţa Avram Iancu s-au adunat, joi seară, circa 4.000 de clujeni, pentru a sărbători intrarea în noul an.

Premierul Emil Boc a sosit în piaţă înainte de miezul nopţii, împreună cu soţia sa, Oana, şi cele două fiice, Patricia şi Cezara, primarul Sorin Apostu, şi lideri ai PDL Cluj şi parlamentari, după care a asistat la focurile de artificii pregătite de Primărie.

"Vreau să vă doresc tuturor să aveţi parte în 2010 de sănătate, că e cea mai importantă, şi dacă avem sănătate le rezolvăm pe toate. Încheiem un an greu, 2009, dar trebuie să privim cu optimism spre 2010. Cele bune să se adune, cele rele să se spele şi să intrăm în noul an cu bucurii şi împliniri", a spus Boc în faţa clujenilor din Piaţa Avram Iancu.

Premierul a numărat împreună cu Sorin Apostu ultimele secunde până la noul an, după care a desfăcut o sticlă de şampanie.

Din cauza crizei economice, Primăria Cluj-Napoca nu a organizat de Revelion niciun spectacol în Piaţa Avram Iancu, ci doar focuri de artificii, cu o durată de 15 minute, iar reprezentanţii municipalităţii au oferit clujenilor pahare cu şampanie.

După focurile de artificii, premierul şi familia sa au părăsit piaţa prin mijlocul oamenilor, Emil Boc făcând fotografii cu clujenii. El a băut dintr-o sticlă de şampanie oferită de o femeie.

Emil Boc va continua petrecerea de Revelion la o cabană de lângă Cluj-Napoca, alături de conducerea PDL Cluj, şi urmează ca vineri să îşi viziteze părinţii în satul Răchiţele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici