Boc: Membrii PDL nu mai vin la Antena 3 până când nu se revine la "normalitate". S-a umplut paharul

Membrii PDL nu vor mai participa la emisiunile Antena 3 decât atunci când postul de televiziune va reveni la "profesionism şi normalitate", considerând că paharul s-a umplut şi nu se poate persevera într-o "dezinformare crasă", a afirmat, joi seara, premierul Emil Boc.

863 afișări
Imaginea articolului Boc: Membrii PDL nu mai vin la Antena 3 până când nu se revine la "normalitate". S-a umplut paharul

Boc: Membrii PDL nu mai vin la Antena 3 până când nu se revine la "normalitate". S-a umplut paharul (Imagine: Mediafax Foto)

Solicitat să comenteze refuzul membrilor PDL de a mai participa la emisiunile Antena 3, liderul PDL, premierul Emil Boc a amintit că aceasta reprezintă o decizie a Biroului Naţional al partidului.

"Practic, s-a umplut paharul. Când în faţa unei evidenţe cineva îşi permite să o deformeze, să realizeze un fals atât de grosolan, ordinar i-aş putea spune, când s-a şters un nume de anul acesta, de la Bacalaureat din Franţa, şi s-a pus acolo numele ministrului fără o minimă verificare - pentru că şi sursele jurnalistice cer măcar...informează-te din două surse alternative şi verifică dacă e corect acest lucru - vii şi susţii o asemenea afirmaţie, iar ministrul spune că nu este adevărat, tu perseverezi într-o asemenea dezinformare crasă, atunci partidul a apreciat că, în acel context, este inutil, pentru o perioadă de timp, până când se va reveni la profesionism la Antena 3, să nu participăm la emisiuni. Nu are rost să mai stai la masă până când acolo nu se revine la normalitate", a spus Boc la postul B1 TV.

PDL a decis, luni, să formuleze plângeri către CNA şi să nu îşi mai trimită reprezentanţii la emisiunile Antena 3, după ce acest post de televiziune a susţinut că Daniel Funeriu nu a luat bacalaureatul din prima sesiune în 1989, iar ministrul a acuzat postul de fals în acte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici