Boc: Nu va fi remaniere, miniştrii rămân

Premierul Emil Boc a respins, duminică, ipoteza cooptării în Guvern a foştilor membri PSD Cristian Diaconescu şi Marian Sârbu, susţinând că Executivul nu îşi va schimba componenţa actuală şi toţi miniştrii în exerciţiu vor rămâne în funcţie, fără să fie luată în calcul o remaniere guvernamentală.

17 afișări
Imaginea articolului Boc: Nu va fi remaniere, miniştrii rămân

Boc: Nu va fi remaniere, miniştrii rămân (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Guvernul lucrează la potenţial maxim, este în integralitatea lui, nu s-a impus şi nu se pune problema unei remanieri guvernamentale, astfel încât nu avem de ce să discutăm subiecte suplimentare. Toţi membrii Cabinetului sunt în exerciţiu, îşi văd de treabă şi merg mai departe, iar ce se întâmplă în alte partide este treaba acestora", a răsapuns Boc unei întrebări a presei pe această temă.

Fostul vicepreşedinte al PSD Marian Sârbu a anunţat, vineri, după întâlnirea cu Victor Ponta, că este "nevoit" să părăsească partidul şi că probabil se va alătura grupului independenţilor din Parlament, coordonat de Gabriel Oprea. Anunţul a fost făcut după ce şi Cristian Diaconescu a demisionat din partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici