Boc participă la slujba de Înviere oficiată în faţa Catedralei Mitropolitane din Cluj-Napoca

Premierul Emil Boc asistă, alături de soţia sa, la slujba din noaptea de Înviere, oficiată în faţa Catedralei Mitropolitane din Cluj-Napoca.

94 afișări
Imaginea articolului Boc participă la slujba de Înviere oficiată în faţa Catedralei Mitropolitane din Cluj-Napoca

Boc participă la slujba de Înviere oficiată în faţa Catedralei Mitropolitane din Cluj-Napoca (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Premierul Emil Boc se află în mijlocul mulţimii, alături de soţia sa, în Piaţa Avram Iancu din Cluj-Napoca, slujba având loc în aer liber, în faţa Catedralei Mitropolitane.

La slujbă asistă câteva mii de persoane, printre care se află şi şeful Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, şi deputatul PDL Daniel Buda.

Slujba de Înviere este oficiată de episcopul vicar Irineu Bistriţeanul.

Premierul Emil Boc a ajuns la Cluj-Napoca vineri seară. Sâmbătă, Boc a împărţit pachete de Paşte persoanelor asistate la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Socială din Cluj-Napoca, după care a participat la inaugurarea Serviciului pentru Imigrări al judeţului Cluj.

Duminică, de Paşti, premierul ar urma să meargă la părinţii săi, în satul Răchiţele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici