Boc: PDL a câştigat toate alegerile începând cu 2004 şi datorită parteneriatului sănătos cu Băsescu

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, vineri, că PDL a câştigat, din 2004, toate bătăliile electorale şi una dintre cheile succesului a fost parteneriatul "sănătos, în interes public" cu preşedintele Traian Băsescu.

32 afișări
Imaginea articolului Boc: PDL a câştigat toate alegerile începând cu 2004 şi datorită parteneriatului sănătos cu Băsescu

Boc: PDL a câştigat toate alegerile începând cu 2004 şi datorită parteneriatului sănătos cu Băsescu (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Boc a făcut, la Consiliul Naţional de Coordonare al PDL, o restrospectivă a victoriilor înregistrate de partid începând din 2004, arătând că, în această perioadă, PDL a crescut de al 7% la 30%, a câştigat toate bătăliile electorale, iar candidatul partidului la prezidenţiale, Traian Băsescu, a câştigat două mandate de preşedinte al României.

Aceste victorii ale PDL se datorează, în opinia lui Boc, faptului că partidul a făcut o politică pentru oameni, a avut un parteneriat serios cu preşedintele României şi are o echipă de succes.

"Cred că am avut şi avem un parteneriat public sănătos, în interesul României, care a fost o altă cheie a succesului nostru, faptul că în ciuda încercărilor de dezbinare am rămas în parteneriat public", a adăugat Boc.

Boc a spus că, în viitor, PDL va păstra porţile deschise pentru noi membri şi noi competenţe, iar 30% din structurile de conducere vor aparţine femeilor.

"Femeile au reprezentat o resursă extraordinară pentru PDL prin expertiza lor, prin capacitatea lor de a-şi face treaba", a afirmat Boc, adăugând că democrat- liberalii au reuşit să o aibă pe Roberta Anastase în funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

El a mai spus că aceia care sunt în structurile de conducere ale ţării nu trebuie şi "nici nu au voie" să uite de partid.

Liderul PDL a arătat că partidul nu are voie să-şi uite primarii şi fiecare primar trebuie să fie sprijinit să-şi promoveze măcar un proiect în faţa oamenilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici