Boc: PDL a salvat ţara de la colaps

Premierul Emil Boc a declarat, sâmbătă, la Conferinţa Judeţeană de alegeri a PDL Alba, că formaţiunea democrat-liberală a salvat ţara de la colaps şi şi-a îndeplinit această datorie "cu costuri politice".

13 afișări
Imaginea articolului Boc: PDL a salvat ţara de la colaps

Boc: PDL a salvat ţara de la colaps (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Faptul că am salvat ţara de la colaps a fost o datorie şi ne-am îndeplinit-o. Cu costuri politice, dar ne-am îndeplinit-o", a spus Boc.

El a adăugat că Guvernul a fost nevoit să ia măsuri de ajustare a cheltuielilor statului în funcţie de potenţialul economic pe care România îl are.

"Am tăiat huzurul pe banii publici, de la desfiinţarea de agenţii la tăierea salariilor de lux, la reconsiderarea pensiilor de lux, la redimensionarea sistemului bugetar, la reforma sistemului educativ, a justiţiei, a pensiilor. Asta ne-a permis să ducem România mai departe şi să avem resursa financiară să ajungem, în 2011, cu speranţa clară şi ceartă a ieşirii din recesiune şi a creşterii economice", a spus Boc.

El a adăugat că măsurile luate de Guvern asigură faptul că România nu va mai avea probleme în următorii ani şi sunt "poliţă de asigurare pentru viitor".

"Oricine ar fi fost la guvernare în locul nostru, dacă ar fi fost responsabil, tot aceleaşi măsuri le-ar fi luat", a spus Boc.

Premierul a spus că opoziţia critică acum măsurile Guvernului pentru că nu a fost în stare să pună România pe drumul corect.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici