Boc: PDL este şi rămâne unit şi va guverna şi după 2012

Preşedintele PDL, Emil Boc, a susţinut, miercuri, că "PDL este şi rămâne unit", îşi va îndeplini obiectivele la alegerile locale şi parlamentare şi va guverna şi după anul 2012.

762 afișări
Imaginea articolului Boc: PDL este şi rămâne unit şi va guverna şi după 2012

Boc: PDL este şi rămâne unit şi va guverna şi după 2012 (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"PDL este şi rămâne unit şi îşi va atinge obiectivele de la alegerile locale şi parlamentare şi îşi va continua guvernarea după 2012, alături de actualii parteneri. Acest partid a avut tăria să treacă România prin criză. Acum suntem în măsură să nu mai fie nevoie în ţara noastră de măsuri de austeritate şi a fost depăşit punctul culminant al crizei având ca pilon principal PDL", a afirmat Emil Boc.

Preşedintele PDL a susţinut că "un asemenea partid nu mai depinde de mult de o persoană sau de persoane".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici