Boc: PNL a încetat să mai fie de dreapta, s-a pierdut definitiv în braţele stângii comuniste

Partidul Naţional Liberal a încetat să mai fie o formaţiune de dreapta şi s-a pierdut definitiv în braţele stângii comuniste prin înfiinţarea Uniunii Social-Liberale, a afirmat, joi, liderul PDL, premierul Emil Boc.

18 afișări
Imaginea articolului Boc: PNL a încetat să mai fie de dreapta, s-a pierdut definitiv în braţele stângii comuniste

Boc: PNL a încetat să mai fie de dreapta, s-a pierdut definitiv în braţele stângii comuniste (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

El a răspuns astfel întrebat fiind, la o dezbatere privind modificările Codului Muncii iniţiată de Grupul pentru Dialog Social şi Revista 22, cum comentează faptul că PNL se opune acestor modificări legate de legislaţia muncii.

Premierul a susţinut că toate legile de reformă iniţiate de-a lungul timpului de Guvernul PDL, legi cu măsuri de dreapta şi centru-dreapta, au fost atacate permanent de PNL.

"Un partid important s-a diluat definitiv în stânga comunistă, dar este bine că s-au separat apele", a spus Boc.

Premierul Emil Boc a venit, marţi, în faţa Parlamentului, pentru a angaja răspunderea Guvernului asupra proiectului noului Cod al muncii.

Moţiunea de cenzură intitulată "Codul Boc - salarii mici, şomaj mare, firme falimentate", semnată de 210 parlamentari USL, a fost citită, miercuri, în Parlament.

Guvernul este demis dacă o moţiune de cenzură, depusă în termen de trei zile de la prezentarea programului, a declaraţiei de politică generală sau a proiectului de lege, a fost votată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici