Boc: Ponta şi Antonescu vor duce România în faliment cu viteza cu care se răstoarnă copilotul Ponta

Preşedintele PDL, premierul Emil Boc, a declarat, sâmbătă, la Botoşani, că foştii lideri ai PSD respectiv PNL, Mircea Geoană şi Călin Popescu Tăriceanu, au fost "mici copii" în ceea ce priveşte demagogia şi populismul faţă de Victor Ponta şi Crin Antonescu care vor duce ţara în faliment.

49 afișări
Imaginea articolului Boc: Ponta şi Antonescu vor duce România în faliment cu viteza cu care se răstoarnă copilotul Ponta

Boc: Ponta şi Antonescu vor duce România în faliment cu viteza cu care se răstoarnă copilotul Ponta (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Boc a spus în cadrul Consiliului de Coordonare Judeţean al PDL Botoşani că Victor Ponta şi Crin Antonescu "vor duce ţara în faliment" dacă ajung la guvernare, arătând că aceştia întrec orice măsură de populism şi demagogie.

"Alianţa Socialistă întrece orice măsură în materie de demagogie şi populism", a spus Emil Boc, adăugând că, în comparaţie cu Victor Ponta şi Crin Antonescu, foştii lideri ai PSD - Mircea Geoană şi PNL - Călin Popescu Tăriceanu au fost "mici copii" în ceea ce priveşte demagogia şi populismul.

"Dacă Tăriceanu şi Geoană, în 2008, au pus România pe butuci prin demagogie şi populism, imaginaţi-vă ce s-ar întâmpla dacă România ar fi condusă de Ponta şi Antonescu. Cei doi ar duce România în faliment cu viteza cu care copilotul Ponta se răstoarnă la raliu, iar ieşirea din această situaţie se va face cu programul de lucru al lui Antonescu, de la 1 la 5 după amiaza", a spus preşedintele PDL.

El a subliniat că dezvoltarea economică a ţării nu se poate face cu populismele lui Ponta şi Antonescu, prin politica mâinii întinse, ci cu investiţii, adăugând că actualul guvern a alocat 35 de miliarde de lei pentru investiţii în acest an.

Totodată, Emil Boc a spus că cei din "Alianţa Socialistă" mor de invidie pentru că programul iniţiat de ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, privind modernizarea a zece mii de kilometri de drumuri judeţene şi locale începe să prindă contur.

"Evident că mor de ciudă cei de la Alianţa Socialistă", a spus premierul, care a arătat că judeţele Suceava şi Botoşani sunt primele care beneficiază de Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii şi a subliniat că acest program nu are culoare politică, urmând să fie derulate investiţii în toate judeţele.

"Fără efortul ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului de a gândi o schemă de finanţare, acest program nu ar fi fost pus în practică niciodată", a spus Boc adăugând că reabilitarea a zece mii de kilometri de drumuri judeţene şi locale, construcţia de staţii de epurare, canalizări şi alte investiţii vor moderniza judeţele ţării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici