Boc: Priorităţile Guvernului - investiţii, revizuirea Constituţiei şi modificarea legislaţiei muncii

Premierul Emil Boc a declarat, luni seară, după şedinţa grupurilor parlamentare PDL, că Guvernul are priorităţi pe trei domenii: investiţii, revizuirea Constituţiei şi modificarea legislaţiei muncii, şeful executivului arătând că măsurile grele din anii anteriori vor începe să dea roade în 2011.

28 afișări
Imaginea articolului Boc: Priorităţile Guvernului - investiţii, revizuirea Constituţiei şi modificarea legislaţiei muncii

Boc: Priorităţile Guvernului - investiţii, revizuirea Constituţiei şi modificarea legislaţiei muncii (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Boc a spus că a solicitat parlamentarilor PDL aprobarea legislaţiei care se află în Parlament referitoare la programul de investiţii de la bugetul de stat sau din fondurile europene, precum şi cea referitoare la mediul de afaceri.

"Anul 2011 va fi anul în care România va consolida măsurile de reformă structurală pe care a fost obligată şi nevoită să le ia în 2010, măsuri care vor începe să-şi arate efectele în acest an, măsuri care se vor regăsi şi în cerceşterea economică şi în ieşirea din recesiune. Cu alte cuvinte, vom începe, inclusiv la nivel politic, ca în 2011 să culegem roadele măsurilor grele, dure sau sănătoase pentru România luate în anii anteriori", a afirmat Boc.

El a spus că o altă prioritate a Guvernului este revizuirea Constituţiei pentru a da curs voinţei românilor la referendum, în sensul Parlamentului unicameral şi reducerii numărului de parlamentari. "Este un obiectiv politic al PDL care şi l-a asumat şi îl asumă şi îl va duce la bun sfârşit în Parlamentul României cu speranţa că şi noua alianţă socialistă PSD-PNL va susţine revizuirea Constituţiei", adăugat Emil Boc.

El s-a referit, ca a treia prioritare, şi la modificarea Codului muncii şi legislaţia Codului social, care vor intra în Parlament în forma stabilită de coaliţie în luna februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici