Boc: Protocolul ACD denotă că PNL şi-a dat jos masca şi a trădat electoratul de dreapta

Semnarea protocolului de înfiinţare a unui protocol între PNL şi PC denotă că formaţiunea liberală şi-a dat jos masca, a trădat definitiv electoratul de dreapta şi a trecut în tabăra lui Iliescu şi Voiculescu, a declarat, luni seara, liderul PDL, premierul Emil Boc.

22 afișări
Imaginea articolului Boc: Protocolul ACD denotă că PNL şi-a dat jos masca şi a trădat electoratul de dreapta

Boc: Protocolul ACD denotă că PNL şi-a dat jos masca şi a trădat electoratul de dreapta (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Se separă în sfârşit apele în poltica românească: cei de stânga rămân de stânga - PSD, PNL, PC -, cei de dreapta - adică PDL - rămân de dreapta, plus UDMR, pentru că sunt parte a Partidului Popular European, sunt din aceeaşi familie. PNL şi-a dat jos masca, a trădat definitiv electoratul de dreapta şi a trecut în tabăra lui Iliescu, Voiculescu şi Ponta, practic trădând tot ce înseamnă dreapta românească. Este bine că are loc această clarificare, cei care sunt de stânga, pentru că prin tot ce au făcut, din 2008 încoace, au demonstrat că sunt partide de stânga, de sorginte comunistă, într-un fel, care promovează politici ce nu au nimic de-a face cu modernizarea statului, şi cei de dreapta, care şi-au asumat restrucurarea statului, modernizarea acestuia, cu toate greutăţile sale", a spus Emil Boc.

El a arătat, la postul public de televiziune, că PNL a avut permanent poziţii de stânga, similare PSD şi PC, la dezbaterile din Parlament privind legile pensiilor, educaţiei, salarizării.

"Practic, este o altă Mărie, cu o altă pălărie, dar care subliniază că partidele de stânga s-au unit într-un bloc, iar PDL şi UDMR rămân de cealaltă parte, a dreptei politice", a conchis preşedintele PDL.

Liderii PC şi PNL au semnat, luni, protocolul de înfiinţare a Alianţei de Centru-Dreapta (ACD).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici