Boc: PSD şi PNL se grăbesc cu această frăţie pentru că ştiu că orice zi trece, trece în favoarea PDL

Preşedintele PDL, premierul Emil Boc, a declarat că "cei de pe partea stângă formează alianţa socialiştilor populişti", precizând că PSD şi PNL se grăbesc cu "frăţia" deoarece ştiu că orice zi trece în favoare PDL şi măreşte şansele partidului de a câştiga viitoarele alegeri.

33 afișări
Imaginea articolului Boc: PSD şi PNL se grăbesc cu această frăţie pentru că ştiu că orice zi trece, trece în favoarea PDL

Boc: PSD şi PNL se grăbesc cu această frăţie pentru că ştiu că orice zi trece, trece în favoarea PDL (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Astăzi (n.r. - sâmbătă) cei de pe partea stângă formează alianţa socialiştilor populişti. De ce credeţi că se grăbesc cei din PSD şi PNL cu această frăţie socialist-populistă? Se grăbesc pentru că ştiu că, începând cu acest an, orice zi ar trece, trece în favoare PDL şi măreşte şansele acestuia de a câştiga alegerile din 2012", a declarat, sâmbătă, la Alba Iulia, în cadrul Conferinţei Judeţene de alegeri a PDL Alba, premierul Emil Boc.

Boc a adăugat că partea grea a eforturilor politice a trecut, iar de acum PDL va fi în măsură, împreună cu ceilalţi parteneri din coaliţie, "să culeagă roadele politice ale muncii depuse până acum".

"De ce a fost foarte greu? A fost o combinaţie nefericită între ceea ce ne-a lăsat actuala alianţă, care se conturează astăzi, socialist-populistă, PSD-PNL, în 2008 şi o criză economică de o duritate fără precedent după al doilea război mondial. Această situaţie ne-a obligat, în 2010, să luăm măsuri dure, sănătoase cu prezentul, corecte cu viitorul şi care ne-au creat probleme politice", a spus Boc.

Boc a afirmat că "după partea rea vine şi partea bună", deoarece PDL nu a adus criza economică şi nu a accelerat criza în România.

El a spus că dacă democrat-liberalii nu ar fi stopat, în 2009 şi 2010, politicile populiste, ţara ar fi ajuns în faliment.

"Vă spun cu maximă responsabilitate, continuarea politicilor populiste din 2008 ducea România în faliment şi în incapacitate de plată cu consecinţe dramatice pentru soarta fiecărui român, a fiecărei firme şi a fiecărui loc de muncă", a spus Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici