Boc: Revocarea lui Geoană era previzibilă, competiţia pentru preşedinţia Senatului este acum deschisă

Revocarea lui Geoană din funcţia de preşedinte al Senatului era un lucru previzibil, care deschide la acest moment competiţia pentru preşedinţia acestei Camere, subiectul urmând să fie discutat de coaliţie pentru desemnarea unui candidat, a declarat, miercuri seara, liderul PDL, premierul Emil Boc.

517 afișări
Imaginea articolului Boc: Revocarea lui Geoană era previzibilă, competiţia pentru preşedinţia Senatului este acum deschisă

Emil Boc (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax foto)

"Revocarea lui Mircea Geoană era un lucru previzibil, acum este deschisă competiţia pentru preşedinţia Senatului. Vom discuta în coaliţie, iar coaliţia va nominaliza un candidat", a spus Boc, aflat în Israel.

Mircea Geoană a fost revocat, miercuri, din funcţia de preşedinte al Senatului, plenul acestei Camere aprobând hotărârea de încetare a mandatului cu 112 voturi "pentru", 5 abţineri şi 2 voturi "împotrivă".

Votul a fost secret, fiind exprimat electronic.

Geoană a contestat la Curtea Constituţională hotărârea Senatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici