Boc şi Blaga: Ne-am atacat noi vreodată? Nu vă faceţi probleme

Preşedintele PDL, Emil Boc, şi secretarul general al formaţiunii, Vasile Blaga, au declarat, luni, după o întâlnire cu parlamentari democrat-liberali, că nu s-au atacat reciproc în perspectiva alegerilor interne, menţionând că abia după 11 aprilie se poate vorbi despre campanie în interiorul PDL.

25 afișări
Imaginea articolului Boc şi Blaga: Ne-am atacat noi vreodată? Nu vă faceţi probleme

Boc şi Blaga: Ne-am atacat noi vreodată? Nu vă faceţi probleme (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Întrebat dacă au convenit să nu se atace reciproc în timpul campaniei pentru alegerile interne din PDL, Boc a răspuns: "Dar ne-am atacat vreodată?".

Blaga a răspuns, la rândul său: "Exact ce a făcut domnul preşedinte Boc. L-am atacat eu pe dânsul sau dânsul pe mine? Nu vă faceţi probleme".

Vasile Blaga a adăugat că această competiţie internă a PDL nu s-a reflectat şi nu se va reflecta în afara partidului.

Emil Boc a mai spus că după 11 aprilie se poate vorbi despre campanie în interiorul partidului deoarece până atunci nu vor fi depuse moţiune pentru preşedinţia PDL.

"După 11 aprilie se poate vorbi de campanie în interiorul partidului, până în 11 aprilie nu sunt depuse moţiune, nu avem de ce să discutăm în continuare. Preocuparea noastră a mea şi a domnului Blaga este în primul rând legată de actul de guvernare şi de a putea consolida semnele bune din economie care au început să apară", a precizat Emil Boc.

Premierul Emil Boc şi secretarul general al PDL Vasile Blaga au făcut aceste declaraţii după ce s-au întâlnit cu parlamentarii PDL.

Potrivit unor surse din PDL, Emil Boc şi Vasile Blaga au pledat pentru unitate şi au arătat că sunt prieteni. Sursele citate au precizat că cei doi le-au solicitat parlamentarilor să nu intre în conflict din cauza alegerilor interne din PDL la care Emil Boc şi Vasile Blaga sunt contracandidaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici